Lystfiskernet.dk

"En lystfiskerblog om kystfluefiskeri efter havørred - som også er min personlige notesblok og fangstjournal, med helt igennem sandfærdige beretninger fra mine fisketure."

Læs mere
 

Seneste nyt

Her er seneste nyt i min helt igennem sandfærdige fiskedagbog, fangstjournal og notesblok.


Så kom jeg i gang igen

Tid til flueskift; jeg sætter nu 2 fluer på forfanget. En lille Kobberbasse som ophænger og en stor Pattegris som endeflue. Det skal vise sig at være en god løsning, for inden for den næste time til halvanden, fanger jeg årets 2 første havørreder..

Udgivet den 03-03-2019

Læs mere

Torske tam tam i Skagerrak

Efter lidt over en times sejllads sydpå, ser det ud til at vi er nået et par sømil ud for Rubjerg Knude Fyr. Skipper sagtner farten og med en fossende bakmanøvre lægger han skuden tilrette - lige over en kæmpe bunke hugvillige torsk..

Udgivet den 21-05-2018

Læs mere

Sølvtøj fra Kobberhagen

Pludselig mens jeg mindst venter det, rives linen gennem vandet med et ryk, da en havørred hugger. Det er vel typisk for lystfiskeriets vilkår, at man kan kaste i timevis ud over vand, som synes tomt, og så pludselig, uden varsel, at have fast fisk..

Udgivet den 28-04-2018

Læs mere
Kystfluefiskeri

Kystfluefiskeri

Kystfluefiskeri er ikke kun en hobby, det er i høj grad også en leg. Nøjagtigt som alt andet fiskeri også er det, men fluefiskeri ved kysten er langt sjovere og meget mere fascinerende

Læs mere
Fisketure

Fisketure

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig, mener nogen - jeg har derfor lavet en helt igennem sandfærdig fiskedagbog, med fortællinger fra mine fisketure

Læs mere