Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig mener nogen, men her er en helt igennem sandfærdig fangstrapport fra en af mine fisketure.

Tidligt forår

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Jernhatten den 06-03-2022 i tidsrummet 09:00-13:30

Efter morgenkaffen tjekker jeg rutinemæssigt temperaturen uden for vinduet; minus 2 grader viser det gamle sprit termometer. Brrr… det er normalt for koldt til at jeg synes lystfiskeri er sjovt, men på den anden side, solen skinner fra en skyfri himmel, og det er alt for længe siden jeg har været ude med fiskestangen. I øvrigt trænger jeg til udluftning og et par timers naturoplevelser, så jeg pakker bilen og lister ud ad døren mens de andre stadig sover.

Jeg kører til Jernhatten og klokken 9 er grejet rigget til. Mærkelig nok har jeg hele kyststrækningen for mig selv. Solen skinner fra en skyfri himmel, vinden er let fra nordvest og vandet er fuldstændig klart. Jeg kunne godt tænke mig let mere bevægelse og svæv i vandet. Jeg fisker i over 4 timer uden at mærke noget som helst. Jeg ville selvfølgelig gerne have fanget bare en enkelt lille havørred, men det er skønt bare at være ude i det dejlige forårsvejr.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

Dagens fangst

Ingen fangster i dag.

Tid og sted

 Dato: den 06-03-2022
 Tidsrum: 09:00-13:30
 Sted: Jernhatten

Vejret

Vejret: Solrigt
Lufttemperatur: 1-6 °C
Vind: Let fra NV
Vandstand: Stigende
Vandtemperatur: 5 °C

Grejet

Stang:
Hjul:
Fluer:
Endegrej: