Nyhedsarkiv

I nyhedsarkivet kan man følge med i hvad der sker af nyheder på Lystfiskernet gennem tiden.

Nyhedsarkiv

Enhver hjemmeside har selvfølgelig et nyhedsarkiv, så man kan følge med i hvad der sker. Lystfiskernet.dk er ingen undtagelse, her er en oversigt over nyheder gennem tiden.

Horn Horn Horn…  

Ny fisketur

Udgivet den: 12-05-2019

Jeg har ikke talt efter, men vil gætte på at jeg har omkring 50 hornfiskehug, hvoraf kun de 3 bliver hængende på fluen. Der er simpelt hen så mange af de næbbede fisk, at en eventuelt havørred slet ikke kan komme til fluen.

LÆS MERE

Når man mindst venter det  

Ny fisketur

Udgivet den: 05-05-2019

Dagens første hornfisk kroger sig selv mens jeg gør - ingenting. Jeg kaster ud, men linen bliver fanget af en kastevind, og linen kollapser totalt. Fluen ligger stille under en bunke sammenfiltret line cirka 15 meter ude, mens en hornfisk kroger sig selv.

LÆS MERE

Havørred i 3. kast  

Ny fisketur

Udgivet den: 22-04-2019

Allerede i 3. kast rykker det i linen, da en fisk tager fluen helt ude i enden af kastet. Efter et par luftture kommer fisken farende indefter og jeg kæmper med at få styr på løslinen. Pludselig stopper fisken brat og tager på udflugt langs kysten.

LÆS MERE

Så kom jeg i gang igen  

Ny fisketur

Udgivet den: 03-03-2019

Tid til flueskift; jeg sætter nu 2 fluer på forfanget. En lille Kobberbasse som ophænger og en stor Pattegris som endeflue. Det skal vise sig at være en god løsning, for inden for den næste time til halvanden, fanger jeg årets 2 første havørreder.

LÆS MERE

Torske tam tam i Skagerrak  

Ny fisketur

Udgivet den: 21-05-2018

Efter lidt over en times sejllads sydpå, ser det ud til at vi er nået et par sømil ud for Rubjerg Knude Fyr. Skipper sagtner farten og med en fossende bakmanøvre lægger han skuden tilrette - lige over en kæmpe bunke hugvillige torsk.

LÆS MERE

Sølvtøj fra Kobberhagen  

Ny fisketur

Udgivet den: 28-04-2018

Pludselig mens jeg mindst venter det, rives linen gennem vandet med et ryk, da en havørred hugger. Det er vel typisk for lystfiskeriets vilkår, at man kan kaste i timevis ud over vand, som synes tomt, og så pludselig, uden varsel, at have fast fisk.

LÆS MERE

Fjord til Fjord Fisk  

Ny fisketur

Udgivet den: 21-04-2018

Om det skyldes held eller hjælp fra de lunefulde magter der råder for lystfiskere, skal være usagt, men efter få minutter på den nye plads, sker der noget. Netop som skydehovedet løber gennem topøjet, rykker det pludselig og uden varsel i linen.

LÆS MERE

Om 3,5 kg havørred på klasse 5  

Ny fisketur

Udgivet den: 13-04-2017

Den slår et sølvglimt i vandet, da den farer fremad, linen strammes og klasse 5 stangen bøjes i seje rusk. Dybe tunge rusk, der tyder på en havørred i pæn størrelse. Jeg når lige at få styr på løslinen, inden fisken farer afsted og river line af hjulet.

LÆS MERE

En bette vinter havørred  

Ny fisketur

Udgivet den: 04-12-2016

Jeg ser den svagt ud af øjenkrogen, en rygfinne der bryder vandoverfladen et kort sekund. Nyt kast – fluen lander hvor den skal, tæt på det sted hvor havørreden gav sig til kende. Der går lang tid synes jeg, i hvert fald 2 lange sekunder før den hugger.

LÆS MERE

Havørred fra Kobberhage  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-10-2016

Jeg har fisket en time da hugget kommer uden varsel. Det er en havørred som har taget fejl af en Brendas Mor på siden af et massivt stenrev med masser af tangskov. Fisken kæmper godt og er fri af vandet flere gange, inden den er klar til nettet.

LÆS MERE

Lyntur med havørred og horn  

Ny fisketur

Udgivet den: 28-04-2016

Det giver et pjosk i mig, da vandet brydes af en blank fiskeside, der glimter i den blege eftermiddagssol. Havørreden har fået den sære ide, at den skal luftes – uden påviselig årsag, springer den ud af vandet og lander klumpet på halen.

LÆS MERE

Skypumper, hagl og fladfisk  

Ny fisketur

Udgivet den: 23-04-2016

Jeg skriver bevidst ikke så meget om havørreder for tiden, da jeg nødig vil virke alt for pinlig. Jeg har nemlig ikke fanget nogen længe, så nu prøver jeg noget andet. På en omskiftelig dag, med skypumper, hagl og sol, finder jeg bundsnøre grejet frem.

LÆS MERE

Nyt på grejfronten  

Nyt fiskegrej

Udgivet den: 29-03-2016

Opgradering af klasse 6 grejet med et splinternyt Waterworks Lamson Force 2 SL Series II - Et helt VILDT lækkert og let fluehjul, der kun vejer 94 gram! Takket være Daniel Holm var jeg heldig at få fat i 20 års jubilæums udgaven.

LÆS MERE

Havørred i sidste kast  

Ny fisketur

Udgivet den: 22-03-2016

Om det skyldes held eller hjælp fra de lunefulde magter der råder for lystfiskere, skal være usagt, men netop som skydehovedet løber gennem topøjet efter det der er dagens sidste kast, rykker det pludselig og uden varsel i linen.

LÆS MERE

3 havørreder fra Vosnæs  

Ny fisketur

Udgivet den: 27-01-2016

Fluen lirkes forsigtigt fri mens havørreden stadig er i vandet, og jeg bedømmer den til at være 35-36 cm. Efter endnu en halv time samt et flueskift senere, fanger jeg endnu en havørred på 40-41 cm, denne gang er det en Polar Magnus som overlister fisken.

LÆS MERE

Efterårsdag ved Jernhatten  

Ny fisketur

Udgivet den: 15-11-2015

Lidt efter er der igen bud efter Pattegrisen, og denne gang er fisken lidt større. Ikke nogen kæmpe, men med 45 cm er havørreden lige nøjagtig stor nok til at overholde mit personlige mindstemål for fisk der kommer med hjem til ovnen.

LÆS MERE

Valgflæsk og Havørred  

Ny fisketur

Udgivet den: 18-06-2015

Der er valg til Folketinget, men efterhånden har jeg fået rigeligt med valgflæsk - både af det fede på tallerkenen, og det stærkt krydrede i TV. Så nu har jeg brug for et par timers udluftning med fluestangen, mens stemmerne tælles op.

LÆS MERE

Fisketur med havørred, hornfisk og fladfisk  

Ny fisketur

Udgivet den: 10-05-2015

Efter hundredeogfirs hornfiskehug, kører jeg tilbage til sommerhuset og skifter fluegrejet ud med surfgrejet. Godt nok er det ikke helt så sjovt som fluefiskeri, men rent faktisk er det hyggelig med lidt bundsnøre fiskeri en gang imellem.

LÆS MERE

Året første hornfisk, taget på en Pattegrisen Light  

Ny fisketur

Udgivet den: 02-05-2015

Så er der igen gang i sprælleriet på Djursland. De første hornfisk er så småt begyndt at indfinde sig, og de ruller og vrider sig i færd med at lave nye små hornfisk. Endnu er der langt mellem fiskene, så jeg fanger kun en enkelt hornfisk.

LÆS MERE

Havørred fra Kobberhage på Perfect Leo Shrimp  

Ny fisketur

Udgivet den: 27-04-2015

Pludselig mærker jeg et let tag i linen - et fejlhug tænker jeg, men snart efter bøjer klasse 5 stangen dybt. Fisken, som ikke er nogen kæmpe, gør alt for at slippe fri at krogen, men efter et par minutter glider den roligt i netmaskerne

LÆS MERE

Helt blank og velproportioneret Steelhead på 1,2 kg.  

Ny fisketur

Udgivet den: 30-03-2015

Få øjeblikke senere rykker det igen i linen, da en fisk tager fluen helt ude i enden af kastet; denne gang med noget mere saft og kraft. Pludselig kommer fisken farende indefter – rolig nu, siger jeg til mig selv…

LÆS MERE

2 havørreder fra yderkysten på Djursland  

Ny fisketur

Udgivet den: 28-03-2015

Den næste time fanger jeg 2 havørreder; begge fisk hugger rent på en af mine favoritfluer lige for tiden - en lille lysebrun Sølvræven. Den ene er en lynende blank fisk på 42 cm, mens den anden er en meget slank og farvet nedgænger…

LÆS MERE

Endnu en havørred omkring målet  

Ny fisketur

Udgivet den: 26-03-2015

Pludselig rives linen gennem vandet, da en havørred klapper kæberne sammen om Kobberbassen. Først går fisken mod bunden, men skifter taktik, og som havørreder har for vane, tager den sig en lufttur…

LÆS MERE

Fisken tog fejl af en lille Sølvræven flue.  

Ny fisketur

Udgivet den: 05-03-2015

Mens jeg gør klar til det første kast, synes jeg i det hele taget at forholdene ser fine ud, og synes at det lugter lidt af havørred idag. Efter små 20 minutters fiskeri bliver dette bekræftet, da linen pludselig rives gennem vandet.

LÆS MERE

5 sølvfarvede nytårsraketter  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-01-2015

Jeg er kommet til en markant pynt med store sten og det er på tide at skifte flue. Jeg overvejer standard løsningen, i form af en hidsig farvet provokationsflue, men vælger i stedet at binde en lysebrun Sølvræven på forfanget - og det virker.

LÆS MERE

Fast fisk på Flatwing flue i første kast  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-10-2014

Jeg står i mine egne tanker da linen allerede i første kast rives gennem vandet med et ryk. De fleste normale havørreder plejer herefter at give sig til kende, enten ved at rulle rundt i overfladen eller tage sig en lufttur, men ikke denne fisk…

LÆS MERE

Om en meget sulten havørred  

Ny fisketur

Udgivet den: 20-04-2014

Jeg har fisket i halvanden time, da hugget kommer uden varsel. Jeg kan mærke det er en stærk fisk der har klappet til Tobis fluen, for stangen bøjer dybt og tungt mens fisken tager det første udløb.

LÆS MERE

Fisketur med Sølvtøj fra Jernhatten.  

Ny fisketur

Udgivet den: 09-04-2014

Jeg har vel fisket en lille halv time da linen pludselig rives gennem vandet. De fleste normale havørreder plejer herefter at give sig til kende, enten ved at rulle rundt i overfladen eller tage sig en lufttur. Men ikke denne her

LÆS MERE

Opsummering: masser af små havørreder  

Ny fisketur

Udgivet den: 06-04-2014

Havørreden er vild og ilter, den tager et par hurtige luftture, men jeg får hurtigt fisken under kontrol. Sådan er det gået gang på gang, for endnu en gang er der tale om en af de mange mindre fisk på 40-42 cm.

LÆS MERE

Lyntur med 3 vinter havørreder på land  

Ny fisketur

Udgivet den: 18-02-2014

Efter en halv times fiskeri har jeg pludselig hug på fluen, helt ude i enden af kastet. Jeg mærker efter og foretager en langdistance-genudsætning af, hvad jeg mener er en havørred under målet.

LÆS MERE

Årets første, 41 cm sølvtøj fra yderkysten  

Ny fisketur

Udgivet den: 04-01-2014

Endnu en time går uden der sker noget som helst, men pludselig mens jeg mindst venter det, rives linen gennem vandet med et ryk.

LÆS MERE

Mindre havørred fanget på Polar Magnus  

Ny fisketur

Udgivet den: 10-11-2013

Jeg har fisket en time før der sker noget, ved et massivt stenrev med god strøm og masser af vegetation, hugger en havørred helt ude i enden af kastet.

LÆS MERE

Masser af hugvillige småsej på 25-30 cm  

Ny fisketur

Udgivet den: 18-10-2013

Det er ved at være længe siden jeg har skrevet noget her i min lystfisker dagbbog, men den sidste måneds tid har nu også været temmelig sløj, både når det kommer til fisketimer og -kilo.

LÆS MERE

Så kom den første efterårshavørred i nettet  

Ny fisketur

Udgivet den: 12-09-2013

Efter nogle dage med lidt for megen østenvind, er der igen åbnet op for en fyraftenstur med fluestangen. Vejret er dejligt lunt, vinden er let og fluefiskevenlig. Solen jager nu og da en lang arm gennem skydækket og sætter projektør på havoverfladen.

LÆS MERE

Dejlig fisketur i regn og rusk …og 5 små sej  

Ny fisketur

Udgivet den: 02-09-2013

Ja, så kom jeg endelig på fisketur igen efter mange ugers pause. Den første time sker der ikke noget, men så rykker det pludseligt i fluen og jeg strammer op. Fast fisk såmænd, men hov, der er noget galt…

LÆS MERE

Stadig masser af horn, horn og atter af horn  

Ny fisketur

Udgivet den: 25-05-2013

Ved Jernhatten ruller og vrider hornfisken sig stadig i hovedløs kærlighed mellem tangbuskene. De er overalt og ikke svære at få øje på. Nu har jeg dog fanget min ration, og satser på havørred.

LÆS MERE

På fisketur med udbryder fisk - og næbbede fisk.  

Ny fisketur

Udgivet den: 11-05-2013

Efter 6 flueskift, 4 timers fiskeri og 2 hornfisk, er det ved at være slut for i dag, men der er lige tid til at affiske et stenrev der tidligere har givet fisk og som ligger på ruten tilbage mod bilen. Jeg vader ud på ydersiden af revet og kaster ud…

LÆS MERE

Havørred fra Kobberhage i dagens sidste kast  

Ny fisketur

Udgivet den: 05-05-2013

Efter endnu et par hunderede kast, stadig uden tegn på havørred, beslutter jeg at slutte for i dag og begynder at rulle linen på hjulet - men hov, hvad er nu det?.. Efter 10-15 omdrejninger rusker det i stangen og overfladen eksploderer.

LÆS MERE

Fisketur til Sangstrup Klint: en bette havørred  

Ny fisketur

Udgivet den: 03-05-2013

Egentlig har jeg planlagt at satse på de undslupne regnbuer fra Grenå, der skulle efter sigende være masser af disse i Ålebugten umiddelbart nord for byen. Men da jeg når frem synes jeg ikke forholdene ser indbydende ud og kører til Sangstrup i stedet.

LÆS MERE

Fin forårs eftermiddag med 4 havørreder i nettet.  

Ny fisketur

Udgivet den: 08-04-2013

I første kast med rejen hugger en noget større havørred, men fisken snyder mig på det groveste. Springer et par gange og ryster sig som en våd hund, inden den demonstrativt spytter fluen ud igen. Jeg kaster igen... og wusj, fisken hugger igen.

LÆS MERE

En lyntur gav to af de blanke på 40 og 53 cm.  

Ny fisketur

Udgivet den: 28-02-2013

Jeg har allerede nettet en mindre havørred, da suset kommer. Havørreden må have taget fluen i en hurtig vending, for hugget er hårdt og stangen bøjer helt ned i håndtaget da fisken giver den fuld skrue mod en pynt længere henne ad kysten

LÆS MERE

2 sølvfarvede nytårsraketter fra yderkysten på Djursland  

Ny fisketur

Udgivet den: 05-01-2013

En gang imellem spørger man sig selv om det er umagen værd at fiske om vinteren. De fleste begavede havørreder er for længst trukket op i åen eller har taget ophold i brakke fjorde, og de ubegavede havørreder er der ikke mange af på den åbne kyst

LÆS MERE

Fluebindings hygge med Perfect Leo Shrimp  

Nyt blog indlæg

Udgivet den: 16-12-2012

I en tid hvor det næsten sværmer med nye kystfluer, skal der meget til at imponere, for de fleste er jo variationer af i forvejen kendte mønstre. Men da jeg for noget tid siden fik en håndfuld rejer med elastikben var jeg imponeret.

LÆS MERE

Et gensyn med Sølvræven - en klassisk kystflue  

Nyt blog indlæg

Udgivet den: 11-11-2012

Forleden dag var jeg ved at rydde op i mylderet af disse gamle fluer. Hundredevis af fluer, fiskeefterligninger, rejeimitationer, og små nussede fluer der kan ligne lidt af hvert. Og så faldt jeg over en gammel kending, nemlig Sølvræven.

LÆS MERE

Efterårs havørred på 1,3 kg. fra Vosnæs Pynt  

Ny fisketur

Udgivet den: 17-09-2012

Efteråret er så småt ved at feje sommeren til side, men endnu er vejret lunt. Med en næsten skyfri himmel som baggrund binder jeg en Kobberbasse på forfanget og gør klar til et par timers fyraftens fiskeri.

LÆS MERE

Efterårs hornfisk  

Ny fisketur

Udgivet den: 13-09-2012

På denne tid af året ligger grejet næsten altid i bagagerummet. Meget bekvemt når man som i dag, har jeg tid til at par timers fiskeri efter fyraften. Vejret er blandet, jævn vind, skyer og sol ind i mellem, jeg satser på havørred, men fanger en hornfisk.

LÆS MERE

Regnbue(hav)ørred  

Ny fisketur

Udgivet den: 31-07-2012

Dagen starter fint med godt vejr og solskin, men hen på eftermiddagen ser det ud til at benklæderne skal være Simms frem for Speedo, så jeg pakker rygsækken og tager på fisketur. Mens jeg rigger grejet til er vejret ved at slå om…

LÆS MERE

Storplettet skønhed  

Ny fisketur

Udgivet den: 04-06-2012

Jeg er ved at rigge fluegrejet til, mens jeg ud af øjenkrogen synes at ane et blankt glimt i en bølgekant. Forsigtigt vader jeg ud mod stedet og placerer fluen hvor jeg mener fisken bør være. Efter få kast er den der, et kontant hug og en lufttur…

LÆS MERE

Hornfisk fra Jernhatten  

Ny fisketur

Udgivet den: 12-05-2012

Maj er ubetinget årets smukkeste måned, det er nu naturen for alvor eksploderer i en mangfoldighed af farver og liv. Og det skal nydes mens tid er - idag med en fisketur til Jernhatten. Jeg tager turen ad den anlagte sti der fører henover Jernhatten

LÆS MERE

Linedans med Hornfisk  

Ny fisketur

Udgivet den: 04-05-2012

Kalenderen viser den 4. maj, og jeg tager på en hurtig tur efter hornfisk. Selvfølgelig vil det være fint med en havørred i stedet, men jeg forventer dog ikke succes i denne retning. Især ikke nu, hvor hornfiskene er talrige og skaber tumult.

LÆS MERE

1.Maj og Hygge med Hornfisk  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-05-2012

Mange fejrer fridagen med røde faner og bajere, men vi er nogle stykker der mere er til blåt vand og hornfisk. Henrik og Henning kommer til morgenmad i sommerhuset, bagefter tager vi til Kobberhage for at se om Hornfiskene er kommet.

LÆS MERE

Tangreje Transparent  

Nyt blog indlæg

Udgivet den: 29-04-2012

Det er med en vis spænding jeg åbner pakken der er kommet med posten, for der står Kern Lund i afsenderfeltet. Pakken er ganske lille og vejer så godt som ingenting, men jeg har en fornemmelse af at den alligevel indeholder noget spændende

LÆS MERE

2 havørreder fra Sangstrup  

Ny fisketur

Udgivet den: 23-04-2012

Mandag har jeg taget en fridag og dagen skal bruges på en fisketur til Sangstrup Klint. Jeg ser frem til turen, for det er længe siden har har været ved denne meget specielle og spændende fiskeplads. Vejret er for en gangs skyld bedre end DMI har lovet.

LÆS MERE

3 i træk ved Vosnæs  

Ny fisketur

Udgivet den: 12-03-2012

De seneste dage har dagstemperaturen ligget pænt over frysepunktet, og foråret er for alvor ved at bide sig fast. Dagene bliver længere og lyset tiltager - og det samme gør fiskefeberen, så jeg beslutter mig for endnu en kort tur efter arbejdet

LÆS MERE

Fyraftens tur til Vosnæs  

Ny fisketur

Udgivet den: 08-03-2012

Min uundværlige Sage XI3 er til reparation, ikke fordi stangen er knækket, næ nej - nærmest tvært imod. De 2 midterste stangdele sidder urokkeligt fast, kilet sammen og komplet umulige at skille ad. Heldigvis har jeg en kompetent reservestang.

LÆS MERE

Havørreder på lavt vand  

Ny fisketur

Udgivet den: 29-02-2012

Det er næsten rekord varmt for februar, og jeg vil udnytte behagelige 14 graders varme til en hurtig tur efter jobbet. Jeg vælger at køre til Vosnæs Pynt, og jeg ser frem til turen for det er længe siden jeg har været derude

LÆS MERE

Udskiftning i flueæsken  

Nyt indhold

Udgivet den: 25-02-2012

Ind imellem er det nødvendigt at æde sine ord i sig igen - hvilket sikkert er sundt nok, når det handler om lystfiskeri og fluer. Og her hentyder jeg til en flue, nemlig Pattegrisen. Og hvorfor så det, hvad er der så med Pattegrisen?

LÆS MERE

Opdatering af Kystfluer.dk  

Nyt indhold

Udgivet den: 15-01-2012

I gennem længere tid har jeg gået med en ide om en større ændring af desginet på www.kystfluer.dk. Men det er ikke rigtig blevet til noget på grund af travlhed med dit og dat - indtil fornylig, hvor jeg tog mig sammen og fik gjort noget ved det.

BESØG KYSTFLUER.DK

Fiskeåret 2011, et tilbageblik  

Nyt blog indlæg

Udgivet den: 28-12-2011

I 2010 stod det sløjt til med fiskeriet og i 2011 var det endnu ringere. Nogle slatne hornfisk og en håndfuld temmelig små havørreder blev det til, så der var ikke meget at skrive om her på mit lystfiskernet.

LÆS MERE

Efterårs galleri  

Nyt indhold

Udgivet den: 30-10-2011

Jeg tilbringer weekenden i sommerhuset og som jeg har for vane, står jeg tidligt op og nyder solopgangen og en dugfrisk morgenduft. Det er der kommet et lille efterårs galleri ud af.

Siden er udgået

Mange små ved Vosnæs  

Ny fisketur

Udgivet den: 20-10-2011

Når jeg ankommer til Vosnæs Pynt, har jeg for vane at starte fiskeriet ved selve pynten. Her stiller jeg rygsækken og begynder dagen med en kop kaffe alt i mens jeg overvejer hvilke fluer der skal bindes på forfanget.

LÆS MERE

Første tur med TCX 890'eren  

Ny fisketur

Udgivet den: 16-10-2011

En hektisk uge har det været, og det skal gøre godt med nogle afstressende timer ved en vindblæst kyststrækning på Djursland. Samtidig er det flere uger siden jeg har været ude, og jeg ser desuden frem til at afprøve en nyanskaffelse på grejfronten

LÆS MERE

RIO Outbound WF8/I Sælges  

Nyt blog indlæg

Udgivet den: 16-10-2011

Jeg sælger min RIO Outbound Intermetiate WF8/I kystflueline til halv pris. Linen er stort set ny, idet den er brugt mindre end 1 time.

LÆS MERE

Morgentur til Kobberhage  

Ny fisketur

Udgivet den: 20-08-2011

Så er den sommer ved at være ovre, og fluestangen har lagt ubrugt hen siden engang i maj. Sådan går det næsten hvert år, og her sidst i august melder fiskelysten sig igen, langsomt med sikkert. Men i år er det noget galt - hvor er havørrederne?

LÆS MERE

Hornfisk og regnvejr  

Ny fisketur

Udgivet den: 14-05-2011

Weekenden tilbringes i sommerhuset, og jeg har lovet at aftensmaden står på friskfanget hornfisk. Mange års lystfiskererfaring har ellers afholdt mig fra at komme med den slags erklæringer, men der synes at være mange hornfisk i år

LÆS MERE

Fisketur til Jernhatten  

Ny fisketur

Udgivet den: 11-03-2011

Det er flere uger siden jeg har været ude, for vintervejr med kulde har holdt mig hjemme. Men i dag vil jeg ud at lufte grejet og beslutter mig for at køre til Jernhatten på Djursland. De første forårsbebudere er begyndt at vise sig over mark og eng.

LÆS MERE

Mens vi venter på foråret  

Nyt indhold

Udgivet den: 22-02-2011

Vinteren har været lang og kold, og længslen efter den karakteristiske lyd af tøvejr forøges dag for dag. Jeg længes lærkesang og vibens elegante opvisning på forårshimlen, og jeg længes efter lyden af fluelinens hvislen gennem luften.

LÆS MERE

Årets første…  

Ny fisketur

Udgivet den: 22-01-2011

Januar er en drøj måned at komme igennem, kolde og mørke dage hvor lyset og solen næsten ikke er til stede, har holdt mig hjemme. Men i dag skal det være, erindringen om trinde sølvblanke vinterørreder overvinder tanken om 0 grader på termometret.

LÆS MERE

Godt nytår  

Nyt indhold

Udgivet den: 31-12-2010

Den traditionelle julefisketur er aflyst på grund af vinterens massive og iskolde jerngreb. Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget, og jeg har i stedet været ude med kameraet og fanget en serie vintermotiver… Godt nytår herfra.

LÆS MERE

Havørred fra Kobberhage  

Ny fisketur

Udgivet den: 24-10-2010

Med et weekendophold i sommerhuset som udgangspunkt, fisker jeg 3 timer ved Kobberhage på Djursland. Præcis kl. 12:00 lyner en havørred i overfladen, det er en mindre fisk på 42 cm der lod sig overliste af en hidsig Polar Magnus.

LÆS MERE

Efterårsørreder i biddet  

Ny fisketur

Udgivet den: 10-10-2010

Jeg starter ved en pynt med sten og tang med store sandpartier på hver side, men efter en times fiskeri uden at mærke noget, flytter jeg nogle hundrede meter længere hen ad kysten. Her er der til gengæld rigtig gang i havørrederne…

LÆS MERE

Go'e gamle Magnus  

Ny fisketur

Udgivet den: 19-09-2010

Vinden er frisk og forholdene i øvrigt helt fine med sol og drivende skyer. I løbet af de næste par timer fanger jeg en velproportioneret hornfisk og to mindre havørreder. Alle tre fisk tog fejl af en god gammel kending, nemlig Magnus.

LÆS MERE

Nye Kern Lund fluer.  

Nyt indhold

Udgivet den: 11-08-2010

Der sker ikke ret meget på mit lystfiskernet for tiden, men på www.kystfluer.dk er der et par spændende nyheder. Kern Lund er på banen igen med et par fantastisk flotte og forførende rejefluer.

LÆS MERE

2 Horn og en bette Torsk  

Ny fisketur

Udgivet den: 24-05-2010

Som eftermiddagen skrider frem, står det klart at det nok ikke bliver til havørred i dag. Til gengæld er der hornfiskenap i sådan cirka hvert 4. kast. Mange gange kroges fisken, men mistes hurtigt igen. Kun to gange bliver næbfisken hængende på fluen.

LÆS MERE

Sølvtøj ved Jernhatten  

Ny fisketur

Udgivet den: 27-04-2010

Efter en længere travetur med spinnestangen, runder jeg en pynt og kommer ind i en vindretning som er mere gunstig for fluefiskeri. Ud af rygsækkes mørke kommer Xi3’eren og så sker der omsider noget…

LÆS MERE

2 x sølv i den gyldne time  

Ny fisketur

Udgivet den: 16-04-2010

Jeg er kun lige kommet på plads og er ved at strippe line af hjulet, da jeg ser en havørred i overfladen cirka 20 meter ude. Fisken springer ikke, men ruller rundt i overfladen mens den slår med halen. Jeg får hurtigt linen i luften og sender fluen ud…

LÆS MERE

Fiskekonkurrence på Barsø  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-04-2010

Michael Møller har endnu engang arrangeret en fællestur/konkurrence til Barsø for medlemmerne af Fluefiskersiden.dk. 18 håbefulde lystfiskere er tilmeldt - svært bevæbnet med spændstige fluestænger og klar til at krydse klinger.

LÆS MERE

Endelig!!... På fisketur igen.  

Ny fisketur

Udgivet den: 13-03-2010

Vinteren er ved at slippe sit iskolde tag i naturen og jeg sparker døren ind til foråret og en ny fiskesæson. Det er en blæsende, men solrig martsdag og Vosnæs Pynt ligger øde hen, stadig med enkelte sne- isklumper hist og her.

LÆS MERE

Slut på fiskeåret 2009  

Ny fisketur

Udgivet den: 28-12-2009

Solen går ned over fiskeåret 2009. Et år der for mit vedkommende hurtigt vil gå over i glemslen, på grund af meget få havørreder på land. Kun EN fisk (ja, du læste rigtigt: 1!) som er værd at skrive om er det blevet til, nemlig en havørred på 52 cm.

LÆS MERE

LilleJuleAftensFiskeri  

Ny fisketur

Udgivet den: 23-12-2009

Et noget sløjt fiskeår er ved at ebbe ud (bedømt ud fra antallet af fangster, har 2009 været historisk ringe), men midt i al juletravlheden finder jeg tid til nogle timers vinterfiskeri.

LÆS MERE

To blanke fra Kalø Vig  

Ny fisketur

Udgivet den: 08-11-2009

Efter et kvarters fiskeri er der bud efter Brenda'en, men det er en undermåler som hurtigt får friheden igen. Et par timer, og nogle flueskift senere, er det en Pinky Pain der overlister en havørred. Denne gang er fisken lidt større - omkring 40-41 cm

LÆS MERE

Barsø Ølcup 2009  

Ny fisketur

Udgivet den: 17-10-2009

Jeg er debutant ved Barsø Ølcup - en fællestur som løber af stablen 2 gange årligt og arrangeres af Michael fra Fluefiskersiden.dk. Vi er 17 lystfiskere med færgen, de fleste bevæbnet med spænstige fluestænger og farverige fluer.

LÆS MERE

Gyldne tider på kysten.  

Ny fisketur

Udgivet den: 11-10-2009

Fluen har kun lige brudt overfladen da en fisk hugger kontant og kroger sig selv. Fisken er noget større end den første, og som det er typisk for efterårsfisk, springer den ikke, men rusker tungt og søger mod bunden – næsten på torskemaner.

LÆS MERE

Glatved Strand  

Ny fisketur

Udgivet den: 22-08-2009

Ved Glatved fanger jeg en hornfisk, og hen mod aften begynder de små aggressive, irriterende og allestedsnærværende fjæsinger at hugge. Efter 2 fjæsing på land beslutter jeg at opgive fiskeriet, for jeg ved hvad der er i vente…

LÆS MERE

Hornfisketur til Fornæs  

Ny fisketur

Udgivet den: 10-05-2009

Jeg mødes med fluebinderbanden ved Fornæs. Der skal hygges, grilles og fluefiskes efter hornfisk. Vejret er perfekt med fuld sol og jævn til frisk vind fra en vestlig retning. Der er rigeligt med Hornfisk overalt, og de hugger villigt.

LÆS MERE

Fisketur til Lushage/Sletterhage  

Ny fisketur

Udgivet den: 22-04-2009

Prøver igen lykken ved en af de smukkeste fiskepladser i området, nemlig Lushage på sydspidsen af Helgenæs. Jeg vover mig ud på selve hagen - et sted hvor vadning ellers er særdeles vanskeligt på grund af de mange store sten og den tætte tangskov

LÆS MERE

Sangstrup Klint  

Ny fisketur

Udgivet den: 29-03-2009

Stedet er Sangstrup Klint, og jeg starter ud med spinnestangen og affisker stykket fra parkeringspladsen og hen mod Karlby Klint…

LÆS MERE

Ny flue i æsken.  

Nyt indhold

Udgivet den: 12-02-2009

Jeg får lejlighed til at afprøve en ny kutlinge imitation som jeg har fået af Ove Monrad. Fluen jeg henviser til hedder Cutthroat Kutling og den ser rigtig giftig ud i vandet.

Siden er udgået

En kold fornøjelse - men fisk…  

Ny fisketur

Udgivet den: 30-12-2008

Det er godt nok en kold fornøjelse at fiske i dag - efter få minutter er nallerne iskolde, så frem må de besværlige vanter. Lidt efter kommer der dog lidt varme i kroppen, da en havørred lukker kæften om Swahili Killeren.

LÆS MERE

1 Havørred - 47 cm  

Ny fisketur

Udgivet den: 06-10-2008

En Swahili Killer bindes på forfanget, en hidsig flue i meget krasse farver, og måske ikke det mest oplagte valg på en dag med solskin og helt klart vand, men alligevel ikke så tosset endda, for efter en lille times fiskeri mærker jeg en ryk i linen.

LÆS MERE

Gyldne tider…  

Ny fisketur

Udgivet den: 02-10-2008

Det er ikke blevet til ret mange timer med fluestangen i dette efterår, men det er da blevet til et par korte ture til Fornæs og Vosnæs Pynt. Udbyttet er ikke vær at skrive om, men andre lystfiskere har oplevet et godt efterår.

LÆS MERE

Drilske hornfisk og aggresive fjæsing  

Ny fisketur

Udgivet den: 17-08-2008

Mens grejet rigges til ser jeg to marsvin på patrulje langs kysten. Endnu engang må jeg konstatere at de små hvaler er enddog meget trofaste gæster langs kysten.

LÆS MERE

1 Havørred lidt over målet  

Ny fisketur

Udgivet den: 24-03-2008

Fremme ved fiskepladsen sander jeg dagens brøler; termokanden med kaffe står hjemme på køkkenbordet. Nå, men på med fiskevanten og i gang…

LÆS MERE

2 havørreder fra Vosnæs Pynt  

Ny fisketur

Udgivet den: 18-03-2008

Inden for den næste halve timer fanger jeg 2 havørreder omkring og lige over målet. Jeg har yderligere to hug og herefter dør fiskeriet ud. Igen en fin dag ved kysten med en stime hugvillige havørreder i farvandet.

LÆS MERE

3 havørreder fra Vosnæs Pynt  

Ny fisketur

Udgivet den: 15-03-2008

Allerede i 3. kast sker der noget. En havørred synes godt den nye flue, men det er en mindre fisk omkring målet som hurtigt genudsættes. Kort tid efter fanger jeg endnu en fisk omkring målet som også genudsættes.

LÆS MERE

Endelig lykkes det - 2,0 kg. rent sølv  

Ny fisketur

Udgivet den: 08-02-2008

En lille Red Tag Palmer bindes på forfanget og lidt efter sker der noget - et let rusk i stangen, men linen er slap og fisken fik ikke fat. Pulsen stiger hastigt, endnu et tag, to tag, tre tag - vuusj!, linen strammes og stangen bøjer i seje rusk.

LÆS MERE

Ved Knebel Vig + Nyt på Kystfluer.dk  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-01-2008

Året begyndte med en fisketur til Knebel Vig. Turen Endte resultatløs, men Henrik så en Megaørred vende i overfladen. Og så er der nyt på Kystfluer.dk, nemlig i form af Epo Flexireje.

Læs mere om Epo Flexireje

Fornæs, Sangstrup og Vosnæs Pynt  

Ny fisketur

Udgivet den: 17-10-2007

Så blev der langt om længe tid og lyst til et par fisketure, og dermed også en opdatering af denne side. Jeg kan ikke fremvise de store fangster, men alligevel er der nogle få bemærkninger om et par gode dage ved kysten.

LÆS MERE

Fisketur Vosnæs + Gjerrild Klint  

Ny fisketur

Udgivet den: 14-04-2007

Har i marts haft en dejlig dag ved Vosnæs Pynt. Viben var på vingerne med liflig forårssang og jeg fangede 2 havørreder, hvoraf den ene dog var under målet. Derudover en nultur til Gjerrild. Det vil sige, jeg fik ingen fisk med hjem…

LÆS MERE

Mindre ændring af layout + nye fluer  

Design

Udgivet den: 04-03-2007

Der er lavet en mindre ændring af layoutet her på forsiden. Derudover er afsnittet om kystfluer tilrettet, så det passer bedre med indholdet i flueæsken lige nu. I den forbindelse er der tilføjet et par nye kystfluer. Bl.a. Grey Epoxy Zonker

Siden er udgået

Fisketur til Vosnæs Pynt  

Ny fisketur

Udgivet den: 27-01-2007

Jeg sender fluen godt ud over de krappe bølger, vender front mod kysten og begynder langsomt at vade mod land med 20 meter line og fluen på slæb. Efter få skridt rusker det pludseligt i stangen…

LÆS MERE

5 fede fluer fra Ove Monrad  

Fluebinding

Udgivet den: 21-01-2007

Min gode kollega Ove Monrad har bidraget med 5 farlige fluer på kystfluer.dk. Der er tale om 3 fluer fra Ove's 90210 serie, samt 2 rejefluer. Ove fremhæver selv et mønster som favoritflue, menlig Brenda.

BESØG KYSTFLUER.DK

Multefeber ved Jernhatten.!  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-10-2006

Efter yderligere en times vandring mod nord, ser vi pludselig en stime på 20-30 multer der vælter rundt i overfladen. Fiskene er gået amok i et veritabelt ædegilde og kun cirka 10 meter ude….

LÆS MERE

Fisketur til Glatved Strand  

Ny fisketur

Udgivet den: 14-05-2006

Fisketur med ungerne. Min egen (den mindste) og et par håbefulde lånebørn, kørte til Glatved Strand for at overliste et par hornfisk. Min rolle i dag, var at fange et par tobiser til agn, og så ellers sørge for at ingen kom til skade.

LÆS MERE

Nye fluer på Kystfluer.dk  

Nyt indhold

Udgivet den: 12-12-2005

Per Karlsen - en af foregangsmændene i dansk kystfluefiskeri, og ophavsmand til en hel serie af spændende PK-kystfluer - samt Kern Lund har bidraget med nye mønstre på Kystfluer.dk. Det er håndværk af højeste klasse.

BESØG KYSTFLUER.DK

Støt kampen mod ulovlige net  

Udgivet den: 20-10-2005

Danmarks Sportsfiskerforbund udvider nu sin indsats mod de ulovlige fiskeredskaber med en henvendelse direkte til politikerne. Du kan støtte initiativet ved at skrive under på den særlige hjemmeside, der er oprettet til formålet

LÆS MERE

Nye fluer på Kystfluer.dk  

Nyt indhold

Udgivet den: 09-10-2005

På Kystfluer.dk er der netop udgivet nye mønstre. Tommy Olinsson har bidraget med en håndfuld rigtig spændende fluer, og det er håndværk af højeste kvalitet. Se de to første af Tommy's fluer

BESØG KYSTFLUER.DK

Fisketur til Gudenåen  

Ny fisketur

Udgivet den: 07-10-2005

Sammen med en kollega var jeg inviteret på en dags fiskeri i Gudenåen. Som kystfisker var det med stor spænding at vi riggede grejet til ved den store å. Vores ivrige og meget rutinerede guide havde lovet fisk..?!

LÆS MERE

Lystfiskeruge i efterårsferien  

Udgivet den: 04-10-2005

Siden er udgået

Fisketur til Den Permanente  

Ny fisketur

Udgivet den: 28-08-2005

På trods af det tidlige tidspunkt er temperaturen behagelig og en svag vind fra sydvest sørger for lidt røre i vandet. Vejret har gjort sit for at skabe perfekte rammer om et par timers morgenfiskeri ved Den Permanente.

LÆS MERE

Sommerferie på Lystfiskernet?  

Udgivet den: 06-08-2005

Fiskeriet har været langt på hylden i en længere periode, og det har været småt med opdateringer her på siden. Forhåbentlig bliver der tid til mere fiskeri i det kommende efterår. I dag lagde jeg ud med en kort morgentur.

LÆS MERE

Nye fluer på Kystfluer.dk  

Udgivet den: 09-05-2005

På Kystfluer.dk er der udgivet 3 nye mønstre. Kern Lund er ophavsmand til 3 sensationelt flotte og fluer. Især Aura Flexirejen er imponerende. Det er ikke fluebinding for begyndere, men tjek lige de fluer.

BESØG KYSTFLUER.DK

10 stk. Epoxymiraklet  

Udgivet den: 27-04-2005

Er gået amok ved fluestikket, med at fremstille en serie Epoxy mirakler, og jeg har nu mange flere end jeg selv kan bruge. Derfor sælger jeg ud af lageret. Lev. I forskellige farver. Epoxymiraklet er effektiv som tobis imitation.

Siden er udgået

Fisketur til Den Permanente  

Ny fisketur

Udgivet den: 10-03-2005

Vandstanden ekstrem lav - det laveste jeg har oplevet i mange år. Store sten som normalt er usynlige og dækket af mindst en halv meter vand, bryder nu frem over vandoverfladen, men det afskrækker ikke - med god grund.

Læs mere.

Ny hjemmeside om kystfluer  

Udgivet den: 17-02-2005

Sideløbende med dette websted, har jeg i de sidste 3-4 uger arbejdet med opbygning af en ny hjemmeside. Siden er stadig under opbygning, men forhåbentlig bliver det en inspirerende side om kystfluer. Se det foreløbige resultat.

BESØG KYSTFLUER.DK

Lystfiskeraften på Kattegatcentret  

Udgivet den: 24-01-2005

LÆS MERE

Loop fluehjul skifter navn.  

Udgivet den: 19-01-2005

LÆS MERE

Fisketur til Den Permanente  

Ny fisketur

Udgivet den: 01-01-2005

Det er 1. nytårsdag og jeg fravælger det ellers så traditionsrige skihop i TV, for at se om der er fisk ved Den Permanente. Vinden er frisk og kommer fra den 'forkerte' side, hvilket giver lidt besvær med fluekastet. Det er hurtig glemt

LÆS MERE

Nye kystfluer tilføjet  

Nyt indhold

Udgivet den: 12-12-2004

Et fluebindingskursus ved Grejbiksen og et par aftener ved fluestikket, har resulteret i en håndfuld nye mønstre i flueæsken. 2 fluer med CDC hackler, samt en super realistisk fiskeimitation.

Siden er udgået

Ny side med statistik  

Nyt indhold

Udgivet den: 07-11-2004

Siden 2001 har jeg registreret de herskende vejrforhold i fangstdatabasen, og selvom datagrundlaget (læs: antal fangster) er lidt tyndt, har jeg alligevel lavet en statistik over fangster fordelt efter forskellige typer vejrforhold.

LÆS MERE

Nyt design på Lystfiskernet.dk  

Design

Udgivet den: 01-11-2004

Gennem den sidste måneds tid, er der løbende sket nogle mindre ændringer i udseendet på dette lystfiskernet. Layout og design er ændret, så siderne passer bedre til de højopløselige skærme, som stadig flere anvender.

LÆS MERE

Sage - 2005 nyheder.  

Udgivet den: 10-10-2004

Sage webside har fået nyt design og samtidig præsenteres de nye stangserier TXL, Launch, Fli. Der er også kommet nye stænger i topserien TCR.

LÆS MERE

Flotte fluekroppe med Softglue  

Fluebinding

Udgivet den: 18-05-2004

Med Softglue kan der "støbes" gummistrimler til opbygning af livagtige kroppe. Limen fyldes i en Flyform, en slags støbeform der består af en overdel og en underdel. Overdelen har riller i forskellig bredde, som fyldes op med softglue.

Siden er udgået

Frække flueøjne med Fly Eyes  

Fluebinding

Udgivet den: 27-04-2004

Fly Eyes findes i mange forskellige størrelser og farver, men læg især mærke til Black Spot udgaven. Dette øje er meget naturtro med det indstøbte sorte pupil og det giver rigtig frække, flotte og farlige rejefluer.

Siden er udgået

Siden med kystfluer er lavet om.  

Nyt indhold

Udgivet den: 01-03-2004

Siden med kystfluer er ændret. For det første er der kun medtaget de fluer som jeg har i flueæsken. Dernæst er alle billederne nye. I stedet for at scanne, er jeg nu begyndt at fotografere fluerne med digitalkamera.

Læs mere.

Gode priser på fastspolehjul til kysten.  

Udgivet den: 05-02-2004

GODE PRISER PÅ SHIMANO 2004. Det gamle ABU fastspolehjul stod for udskiftning og hos www.fiskegrejdirect.dk fandt jeg gode tilbud på flere af de nye Shimano 2004 modeller, bl.a Stradic GTM RA 2500 og Super GT RA 2500.

Siden er udgået

Ændring af struktur og design  

Design

Udgivet den: 30-12-2003

Forside designet er opfrisket en smule, med flere billeder. Samtidig er der sket en mindre ændring i opbygning af siderne og i database strukturen, som gør det lettere at vedligeholde indholdet.

LÆS MERE

MB-Fight buldofiskeri  

Fiskegrej

Udgivet den: 10-11-2003

MB-Fight boblen tilføjer en ekstra dimension til det sædvanligvis ultra langsomme bobleflådsfiskeri. Der kan nu fiskes hurtigt og højt i vandet, aktivt, varieret og hele tiden med særdeles god kontakt til fluen.

Siden er efterfølgende nedlagt…

Stripper blinket - tilføjet  

Fiskegrej

Udgivet den: 14-09-2003

Stripper blinket er blevet utrolig populær. Sikkert fordi dens runde former og vuggende bevægelser virker umodståelige på kystens havørreder. Med fare for at blive anklaget for opfordring til etnisk udrensning, satser jeg på den hvide.

LÆS MERE

Billed galleri på Lystfiskernet.dk  

Nyt indhold

Udgivet den: 08-09-2003

Langt fra alle fisketure giver fisk med hjem, men i langt de fleste tlifælde er der gevinst i form af gode naturoplevelser. Her er nogle af de bedste billeder fra diverse fisketure - med eller uden fisk.

Siden er udgået

2 spændende softglue kystfluer  

Fluebinding

Udgivet den: 27-08-2003

2 nye og særdeles spændende kystfluer er dumpet ind af brevsprækken. Fluerne er utrolig velbundne og har tillige givet pænt med fisk til ophavsmanden. Fælles for de 2 fluer er, at de er dækket med softglue.

Siden er udgået

Sommerferie på lystfiskernet.dk?  

Udgivet den: 13-06-2003

Her i sommerperioden er fiskeri i døgnets mørke timer som regel det mest effektive. Nu er natteroderi på kysten ikke lige mig, så det bli'r ikke til mange fisketure for tiden. Derfor er der kun få opdateringer af mit lystfiskernet

LÆS MERE

Den ultimative kystfluefisker  

Udgivet den: 19-04-2003

Det nye katalog fra en af de større grejforhandlere er netop dumpet ind af brevsprækken, og der går ikke mange minutter før tænderne begynder at løbe i vand over de mange lækkerier. FINDES IKKE LÆNGERE…

Siden er udgået

Pift naturdubingkroppen op.  

Fluebinding

Udgivet den: 27-03-2003

En af de bedste fluer til kysten er den klassiske Magnus, der som bekendt har krop af haredubbing. For at tune fluen lidt op, kan der med fordel tilføjes en smule flash i kroppen. I dette tilfælde er der anvendt Lite Brite polar blue.

LÆS MERE

Ny side med statistik over fangster  

Nyt indhold

Udgivet den: 24-02-2003

Fangst/agn er en ny side med statistik over fangster fordelt per agn (blink, flue, naturlig agn). Statistikken er en top-20 liste sorteret således at de mest fangende agn står øverst i listen.

LÆS MERE

C&F Design, ny flueæske  

Fiskegrej

Udgivet den: 13-02-2003

Har længe været på udkik efter en god æske til kystfluerne og faldt over en model fra C&F Design. Hos Jagtstuen i Århus skulle de ikke bruge mange minutter på at overbevise mig om denne flueæskes kvaliteter

Siden er udgået

Flueæsken, ny side med favoritfluer.  

Nyt indhold

Udgivet den: 26-01-2003

Flueæsken er en ny side med mine egne favorit fluer til havørred fra kysten. Flueæsken rummer mange forskellige kreationer, men i praksis er man dækket godt ind med 4-6 forskellige fluer i æsken. SIDEN FINDES IKKE LÆNGERE.

Siden er udgået

Fiskearter og statistik er ændret  

Nyt indhold

Udgivet den: 16-01-2003

På siden med fiskearter er der tilføjet en lille statistik over fangster fordelt på flue, spin og mede. Antal fisk fanget på ophængerflue eller buldo og flue hører under spinnefiskeri. På statistik siden er der tilføjet en opgørelse…

LÆS MERE

Lystfiskernet.dk med nyt design.  

Design

Udgivet den: 30-12-2002

Lystfiskernet.dk er nu klar i et helt nyt design. Ændringen er mest lavet for sjov, men sidegevinsten er at siderne nu fremstår i mere enkelt, men overskueligt og stilrent layout - synes jeg da selv.

LÆS MERE

Nyhedsarkiv er tilføjet.  

Nyt indhold

Udgivet den: 28-12-2002

Nyhedsarkiv, ny side tilføjet. Newslisten er en oversigt over nyheder og større ændringer eller opdateringer på Lystfiskernet.dk. Det kan også være kommentarer eller generel information om alt vedrørende lystfiskeri.

LÆS MERE

Grejbiksen Coast, ny kystwobler.  

Fiskegrej

Udgivet den: 26-12-2002

Grejbiksen Coast, ny kystwobler er nu tilføjet under spinnegrej. Der er tale om en blinklignende wobler, svagt s-formet, tykkest bagest. Wobleren kaster godt og fanger rigtig mange havørreder i det østjyske.

LÆS MERE