Lystfiskernet.dk

En lystfiskerblog der for det meste handler om kystfluefiskeri efter havørred. Min personlige notesblok og fangstjournal, med helt igennem sandfærdige beretninger fra mine fisketure

Seneste nyt

Her er seneste nyt i min helt igennem sandfærdige fiskedagbog, fangstjournal og notesblok.

...

HELT tæt på

Dato: 13-01-2024

Jeg har fundet en stime grønlændere som går i knæhøjt vand helt tæt under land. Og jeg mener HELT tæt på land. Jeg fanger 2 havørreder og mister yderligere 3. Alle fiskene hugger 5-15 meter fra land på en strækning med grusbund og knytnæve store sten.

Læs mere
...

Årets sidste fisketur

Dato: 30-12-2023

Chancerne for at fange en havørred på denne tid af året er små, og det er heller ikke det der trækker. Behovet for frisk luft og nogle timers naturoplevelser, er påskud nok til at tage på årets sidste tur med fiskestangen.

Læs mere
...

Årets havtur

Dato: 08-11-2023

Jeg står tidligt op op kører til Hirtshals hvor Albatros stævner ud kl. 07:00. Turen er en såkaldt kysttur, hvor der fiskes på stenrev langs kysten, hovedsagelig efter torsk, men afhængig af bl.a. årstid også andre arter som mørksej, lyssej, makrel.

Læs mere

Vi binder en Flue, kalder den for en Pattegris, og påstår den ligner en Reje!!

Fiskegrej

Når man bliver ramt af den uhelbredelige tilstand kronisk grejmani, får man skrabet en hel del fiskegrej sammen gennem årene. Her er noget af det grej jeg stadig bruger.

Læs mere
Fisketure

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. For livlig, mener nogen - jeg har derfor lavet en helt igennem sandfærdig fiskedagbog, med fortællinger fra mine fisketure

Læs mere
Mindeværdige fisketure
Nogle fisketure husker man bedre end andre. Og det handler ikke altid om kilo og centimeter, men lige så ofte om særlige omstændigheder eller unikke oplevelser på fisketuren.
Fangstrapport
Så bli'r det ikk' bedre.

Dato: 23-04-2012

Sted: Sangstrup Klint

Fangstrapport
Havørreden der ville luftes

Dato: 28-04-2016

Sted: Vosnæs Pynt

Fangstrapport
Farvestrålende Berggylt

Dato: 28-06-2004

Sted: Glatved

Kystfluer

Kystfluerne er efterhånden blevet lidt af en lidenskab for mig, og det er nok også grunden til at min flueæske indeholder langt flere mønstre end nødvendigt. Klik herunder for at se hvad der sidder i min flueæske lige for tiden.

Fiskepladser
Her er et par af mine favorit fiskepladser, som jeg kender til bunds og under alle forhold.
...
Sangstrup Klint

Enestående og flot fiskeplads

Læs mere
...
Jernhatten

Klassisk fiskeplads på Djursland

Læs mere
...
Kobberhage

God fiskeplads på Syddjurs

Læs mere
...
Vosnæs Pynt

Favoritplads i Aarhus bugten

Læs mere