Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Omskiftelige marts

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 25-03-2023 i tidsrummet 09:00-12:00.

 Vejret: Overskyet
 Lufttemp.: 9 °C
 Vind: Frisk vind fra SV
 Vandtemp.: 5.0 °C
 Vandstand: Stigende

Omskiftelige marts, hvor naturen omsider er vågnet efter vinterdvalen, og vejret ikke rigtigt kan vælge side. Det kan være vinterligt og koldt den ene dag, og godt den næste dag. Ifølge vejrudsigten er det sådan en weekend. Jeg plejer ellers at sige, at godt fiskevejr er, når jeg har fri, men alligevel, jeg vælger lørdag til weekendens fisketur - søndag ser nemlig ud til at blive en kølig omgang.

Her skulle have været et billede af årets første havørred... Men den har jeg tilgode.

Vejret er mest overskyet, men ind imellem titter solen frem gennem skydækket. Vinden er jævn til frisk og kommer fra den forkerte side (syd-sydvest). Det gør fluefiskeri noget mere vanskeligt, men ikke nødvendigvis dårligere. Jeg starter kl. 9 og fisker i lidt mere end 3 timer uden at se eller mærke noget som helst. Lidt underligt, for vejret er ellers perfekt til fiskeri med vind og bevægelse i vandet. Så jeg må indse at havet holder rigtig godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men også den eneste mulige undskyldning for ikke at fange noget, så er det dejligt at komme ud at smage lidt på foråret.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

På dagens fisketur til Kobberhage har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage Salt HD 690-4

Hjul: Waterworks Lamson Force 2 SL

Fluer: Brenda, Pattegrisen, Perfect Leo Shrimp

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 25-03-2023
 Tidsrum: 09:00-12:00
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Stigende
Vejret
 Vejret generelt: Overskyet
 Lufttemperatur: 9 °C
 Vindforhold: Frisk vind fra SV
 Vandtemperatur: 5.0 °C