Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Gensyn med Lushage

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Lushage den 08-04-2023 i tidsrummet 09:30-14:00.

 Vejret: Solrigt
 Lufttemp.: 10 °C
 Vind: Frisk vind fra
 Vandtemp.: 6.0 °C
 Vandstand: Stigende

Påske lørdag 2023. Vinden er jævn til frisk og kommer fra øst-nordøst. Det gør ikke nødvendigvis fiskeriet ringere, bare mere besværligt. Især når min foretrukte metode er fluefiskeri klasse 5-6 ved østvendte kyster. Derfor begynder jeg dagen med at fiske lidt med gearstangen og lede efter en plads hvor vindretningen er mere fluefiske-venlig. Jeg kører lidt rundt og kommer i tanke om Lushage på Helgenæs, en fiskeplads jeg ikke har besøgt i mange mange år.

Affisker den smukke kyststrækning mellem Lushage og Sletterhage

Jeg er ved Lushagen kl. 09:30 og rigger grejet til med en Perfect Leo Shrimp på forfanget. Solen skinner fra en skyfri himmel, men alligevel er det lidt køligt. De lune forårstempereturer lader vente på sig. De næste 4,5 timer affisker jeg en god del af strækningen mellem Lushage og Sletterhage. Jeg skifter flue nogle gange, men hverken ser eller mærker noget som helst.

Det var alt hvad jeg havde at berette for denne gang. Måske bliver der lidt mere at skrive om på min næste fisketur. Knæk og bræk…

På dagens fisketur til Lushage har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage Salt HD 690-4

Hjul: Waterworks Lamson Force 2 SL

Fluer: Perfect Leo Shrimp, Regnbuesvinet, Brenda, Agerhønen

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 08-04-2023
 Tidsrum: 09:30-14:00
 Sted: Lushage
 Vandstand: Stigende
Vejret
 Vejret generelt: Solrigt
 Lufttemperatur: 10 °C
 Vindforhold: Frisk vind fra
 Vandtemperatur: 6.0 °C