Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Fisketur til Jernhatten

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Jernhatten den 18-10-2006 i tidsrummet 10:30-14:30.

 Vejret: Skyet
 Lufttemp.: 15 °C
 Vind: jævn vind fra S
 Vandtemp.: °C
 Vandstand: ?

Tur til Jernhatten på udkik efter årets måske sidste multer. Fiskede i 4 timer uden at se skyggen af fisk, hverken multer eller havørred. Fik indviet og afprøvet de nye Goretex waders, og de er betydelig mere behagelige til de lange multespotting vandreture, end de gamle 5mm neopren'er. På vej tilbage til parkeringspladsen gik jeg hen over den 49 meter høje Jernhatten.

Kyststrækningen nord for Jernhaten.

En dejlig tur i et utrolig smukt område med masser af vildtvoksende vegetation - og ikke at forglemme - en fantastisk udsigt…Forresten, hvis jeg skulle tage til kysten uden fiskegrej..!?..så kunne det meget vel blive som en familieudflugt hen over Jernhatten, selvfølgelig med sandwich, øl og vand i rygsækken :-)

Det var alt hvad jeg havde at berette fra fisketuren i dag, måske bliver der lidt mere at skrive om på min næste fisketur. Knæk og bræk…

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 18-10-2006
 Tidsrum: 10:30-14:30
 Sted: Jernhatten
 Vandstand: ?
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 15 °C
 Vindforhold: jævn vind fra S
 Vandtemperatur: °C