Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

På isfiskeri…!

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 03-01-2009 i tidsrummet 12:00-15:00.

 Vejret: Skyet
 Lufttemp.: 2 °C
 Vind: hård vind fra V
 Vandtemp.: °C
 Vandstand: ?

Årets første tur går til Kalø Vig sammen med Henrik Bentzen. Da vi når frem til fiskepladsen er der mere blæsende en vi havde forestillet os og visse steder er der is i strandkanten. Blæst, is og tilmed et par regnbyger, gør det til en barsk oplevelse at fiske, men på forunderlig vis er det samtidig dejligt at mærke naturens kræfter. På 3 timer affisker vi cirka 500 meter kyststrækning uden at se noget som helst.

På et tidspunkt mærker vi nogle underlige rusk i linen, men det viser sig at være små løsrevne isflager som fanges af fluelinen. Vi måler vandtemperaturen til 1,6 gr. Og beslutter er det nok er for koldt for havørrederne og slutter turen med varm kaffe og Havana Club fra lommelærken.

Det var alt hvad jeg havde at berette for denne gang. Måske bliver der lidt mere at skrive om på min næste fisketur. Knæk og bræk…

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 03-01-2009
 Tidsrum: 12:00-15:00
 Sted: Vosnæs Pynt
 Vandstand: ?
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 2 °C
 Vindforhold: hård vind fra V
 Vandtemperatur: °C

Flere billeder fra dagens tur

En kold dag ved Vosnæs Pynt ender resultatløs..
.
.