Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Flot natur ved Lushage

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Lushage den 18-04-2009 i tidsrummet 10:00-12:00.

 Vejret: Solrigt
 Lufttemp.: 13 °C
 Vind: frisk vind fra
 Vandtemp.: °C
 Vandstand: ?

For første gang i flere år, affisker jeg stykket mellem Sletterhage og Lushage. Efter min mening er det en af de smukkeste kyststrækninger i Danmark, en tur oppe på skrænten er en unik oplevelse, samtidig med at det giver et godt overblik over fiskepladsen. Jeg plejer at parkere ved Sletterhage Fyr, men denne gang er udgangspunktet Lushage. Vinden er frisk fra NØ og der er en meget stærk strøm langs kysten. Jeg fisker i 2 timer uden at mærke noget, men en anden lystfisker har taget en målørred.

Fin udsigt mod Sletterhage fra skrænten bag Lushage

Jeg har lånt Ove's Z-axis 896 med eventuelt køb for øje. Stangen er en veritabel kastekanon, men samtidig lidt tung at gå med. Ingen tvivl om at stangen kommer til sin ret under blæsende forhold som hersker i dag.

Det var alt hvad jeg havde at berette for denne gang. Måske bliver der lidt mere at skrive om på min næste fisketur. Knæk og bræk…

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 18-04-2009
 Tidsrum: 10:00-12:00
 Sted: Lushage
 Vandstand: ?
Vejret
 Vejret generelt: Solrigt
 Lufttemperatur: 13 °C
 Vindforhold: frisk vind fra
 Vandtemperatur: °C

Flere billeder fra dagens tur

.
.
.