Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Årets sidste fisketur

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 31-12-2013 i tidsrummet 09:30-12:00.

 Vejret: Nogen sol
 Lufttemp.: 6 °C
 Vind: jævn vind fra S
 Vandtemp.: 5.0 °C
 Vandstand: Lavt og faldende

Vintervejret har indtil videre været særdeles lystfiskervenligt, med dagstemperaturer på 5-8 grader. Sådan er det også i dag, hvor vejrudsigten lover nogen sol, 5-7 grader, med vinden fra en sydlig retning. Så hvorfor ikke pakke grejet og luske afsted til en formiddagstur med fluestangen. Godt nok er det årets sidste dag, og der er andre gøremål i vente, men behovet for frisk luft og nogle timer naturoplevelser, er påskud nok til at tage en formiddagstur med fluestangen.

Jeg fisker små 3-timer (mest med en nybundet Swahili Killer på forfanget), men jeg hverken ser eller mærker fisk. Selvom vejret ellers er perfekt til fiskeri, så holder yderkysten godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men eneste mulige undskyldning for ikke at fange en blank nytårs havørred, slutter fiskeåret 2013.

Ikke mere for denne gang, måske bliver der lidt mere at berette på min næste fisketur. Godt nytår…

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 31-12-2013
 Tidsrum: 09:30-12:00
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Lavt og faldende
Vejret
 Vejret generelt: Nogen sol
 Lufttemperatur: 6 °C
 Vindforhold: jævn vind fra S
 Vandtemperatur: 5.0 °C