Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Mit nye Waterworks Speedster

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 11-01-2014 i tidsrummet 09:30-12:30.

 Vejret: Let regn
 Lufttemp.: 6 °C
 Vind: jævn vind fra SV
 Vandtemp.: 5.0 °C
 Vandstand: Faldende

Vejrudsigten lover mere vinterligt vejr efter weekenden, så hvorfor ikke tage en hurtig tur med fluestangen, når nu temperaturen fortsat er temmelig lun for årstiden. Bortset fra 5 grader i luften, så er der ikke meget positivt at sige om vejret i dag. Det er gråt og trist med regnbyger meget af tiden, men alligevel lusker jeg ud af sommerhuset, endnu mens de andre sover. Jeg er fremme ved fiskepladsen lidt over ni, og jeg fisker små 3 timer uden at se eller mærke noget som helst. Men det var dejligt at fiske med det nye og lette fluehjul, jeg netop har købt.

Mit nye fluehjul - Lamson Waterworks Speedster str. 3 Black Edition

Som nævnt, har jeg købt nyt fluehjul, for en gang imellem skal der jo ske noget nyt på grejfronten. Nu er det ikke fordi jeg på nogen måde lider af grejfeber eller, endnu værre, blevet ramt af kronisk grejmani (en tilstand hvor der mig bekendt ikke findes nogen effektiv kur). Sagen er den, at jeg købt nyt fluehjul til klasse 8 stangen, simpelthen fordi det gamle hjul var lidt for tungt for min spinkle kastearm. Efter mange og langevarige overvejelser, faldt valget på et Lamson Waterworks Speedster str. 3 Black Edition.

På dagens fisketur til Kobberhage har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage TCX 890-4

Hjul: Waterworks Lamson Speedster 3

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 11-01-2014
 Tidsrum: 09:30-12:30
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Faldende
Vejret
 Vejret generelt: Let regn
 Lufttemperatur: 6 °C
 Vindforhold: jævn vind fra SV
 Vandtemperatur: 5.0 °C

Flere billeder fra dagens tur

Jeg ser ingen fisk i dag, men fik testet det nye fluehjul til klasse 8 stangen - et Lamson Waterworks Speedster 3 (black edition).
.
.