Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Kun et enkelt hug

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 26-02-2014 i tidsrummet 15:30-17:30.

 Vejret: Skyet
 Lufttemp.: 7 °C
 Vind: let vind fra S
 Vandtemp.: 5.0 °C
 Vandstand: Stigende

Sidste uge var der rigtig godt gang i havørrederne ved Vosnæs Pynt, og jeg har fået endelig tid til at prøve stedet igen. Tid er så meget sagt, men på denne årstid er der alligevel mulighed for et par timers fiskeri efter fyraften. Jeg er klar med grejet rigget til ved halv fire tiden, og starter ud med en Brenda på forfanget, som dog efter en halv times tid bliver udskiftet med en Polar Magnus. Endnu en halv time går, uden at jeg ser eller mærker noget, og beslutter mig for endnu et flueskift.

Denne gang binder jeg en Kobberbasse på forfanget, og samtidig søger jeg længere væk fra selve pynten i nordlig retning. Her har jeg kortvarig fat i en havørred, som dog hurtigt mistes igen. Kl. 17:30 pakker jeg grejet sammen og slutter for i dag.

Det var alt fra fisketuren til Vosnæs Pynt i dag. Måske bliver der lidt mere at skrive om på min næste fisketur. Knæk og bræk.

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 26-02-2014
 Tidsrum: 15:30-17:30
 Sted: Vosnæs Pynt
 Vandstand: Stigende
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 7 °C
 Vindforhold: let vind fra S
 Vandtemperatur: 5.0 °C