Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Endelig på fisketur igen

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 07-09-2014 i tidsrummet 09:00-12:30.

 Vejret: Skyet
 Lufttemp.: 18 °C
 Vind: let vind fra
 Vandtemp.: 18.0 °C
 Vandstand: Faldende

Så er den sommer ved at være ovre, og fluestangen har lagt ubrugt hen siden engang i maj. Sådan går det næsten hvert år, men her i begyndelsen af september melder fiskelysten sig igen, langsomt med sikkert. Jeg ser grejet efter i sømmene og især flueæsken gennemgås nøje. Jovist, alt ser ud til at være i orden, flueæsken indeholder det nødvendige og fluerne sidder pænt i velordnede rækker - så afsted går det til Kobberhage for lidt formiddags hygge med fluestangen.

Jeg fisker i lidt over 3 timer uden at se eller mærke noget som helst. Lidt underligt, for vejret er ellers perfekt til fiskeri. Men havet ved Kobberhage holder tilsyneladende godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men eneste mulige undskyldning for ikke at fange noget, så er det dejligt at komme ud med fluestangen igen efter mange ugers fiskepause.

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 07-09-2014
 Tidsrum: 09:00-12:30
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Faldende
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 18 °C
 Vindforhold: let vind fra
 Vandtemperatur: 18.0 °C