Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Længe siden

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Gammel Løgten Strand den 08-12-2014 i tidsrummet 12:30-14:30.

 Vejret: Skyet
 Lufttemp.: 3 °C
 Vind: let vind fra SV
 Vandtemp.: 7.0 °C
 Vandstand: Stigende

Uha, det er godt nok længe siden jeg har været ude med fluestangen; alt alt for længe. Når der så lidt uventet, viser sig at være et par timer i overskud til fritidsaktiviteter, er det bare om at komme afsted. Jeg sætter kursen mod Vosnæs Pynt, men da jeg synes der er for mange biler ved den sædvanlige plads, fortsætter jeg til parkeringspladsen ved Gamel Løgten Strand.

Det er en lidt kølig eftermiddag, og der er stadig is på mange af vandpytterne og der er rim på skyggelagte græsarealer. Fingerne bliver da også hurtigt kolde, men det varmer lidt da en havørred hugger på Sølvræven. Fisken er dog meget lille; ikke mere end cirka 30 cm. En times tid senere, er der hug igen. Denne gang er fisken lidt større, igen en havørred, helt blank, men ikke mere end cirka 38 cm. Jeg mærker ikke flere fisk i dag, men det var dejligt at mærke havørreder der rusker i stangen. Lidt ærgeligt at fiskene ikke var større…

På dagens fisketur til Gammel Løgten Strand har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage Xi3 690-4

Hjul: Danielsson LW4seven

Fluer: Sølvræven

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/Blink/Agn Stang/Hjul Tidspunkt
Havørred 38 cm 0,5 kg Flue Sølvræven #98  #106 14:00

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 08-12-2014
 Tidsrum: 12:30-14:30
 Sted: Gammel Løgten Strand
 Vandstand: Stigende
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 3 °C
 Vindforhold: let vind fra SV
 Vandtemperatur: 7.0 °C