Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

1 havørred under målet

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Gammel Løgten Strand den 22-12-2014 i tidsrummet 12:00-15:00.

Det er endelig blevet juleferie, og det er en rigtig tiltrængt en af slagsen. Dagen skal egentlig bruges til juleforberedelser og den slags, men da de andre laver pebernødder andet julebag, lusker jeg afsted med fluestangen. Først og fremmest fordi jeg trænger til udluftning, men også for indhente lidt af de sidste par måneders fiskeunderskud  - og fangsttørke.

Jeg kører til Vosnæs Pynt, og for engangs skyld vælger jeg den nordlige pynt - mest på grund af dovenskab, for her er en væsentlig kortere gåtur til fiskepladsen. Jeg fisker i små 3 timer, og fanger en havørred på cirka 38 cm. Fisken tager hugger rent på en diskret lysebrun flue, nemlig Sølvræven. Det er en ilter fisk, der springer flere gange, men jeg får den hurtigt hevet ind til genudsætning. Jeg fisker endnu en time, men ser eller mærker ikke yderligere fisk.

Dagens fangst

Fisk Længde Vægt Metode Flue/Blink/Agn Tidspunkt
Havørred 38 cm 0,5 kg Flue Sølvræven 14:00
Tid og sted
 Dato: den 22-12-2014
 Tidsrum: 12:00-15:00
 Sted: Gammel Løgten Strand
Vejret
 Vejret generelt: Let regn
 Lufttemperatur: 8 °C
 Vindforhold: svag vind fra V
 Vandstand: ?
 Vandtemperatur: 5.0 °C
Grejet
Stang: 
Sage Xi3 690-4
Hjul: 
Danielsson LW4seven
Fluer: 
Sølvræven
Endegrej: