Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

En kold 0-tur til Vosnæs

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Vosnæs Pynt den 01-02-2015 i tidsrummet 11:15-15:00.

 Vejret: Nogen sol
 Lufttemp.: 1 °C
 Vind: let vind fra SV
 Vandtemp.: 3.5 °C
 Vandstand: Faldende

Med en let vind fra sydvest og 0-1 grader på termometeret er det en kold omgang for nallerne at være fluefisker i dag, men flere ugers fiskepause gør at man ser bort fra den slags og tager afsted alligevel. Jeg fisker lidt over 3 timer med flere flueskift undervejs, uden at mærke noget som helst.

Og så er det første tur med nyt grej. Den nye Sage Salt 690-4 blev taget i brug for første gang, og ikke overraskende, er det en utrolig behagelig stang at kaste med. Samtidig blev der dubut for den nye Simms G4 Pro jakke, som jeg har fået som erstatning for den mindre end to år gamle G4, der blev byttet under garanti som følge af ødelagte velcro lukninger ved den ene lomme. Nu håber jeg så den nye jakke holder bedre. Under alle omstændigheder er det en meget bedre jakke end den gamle, så de 2 måneders ventetid er nu glemt.

På dagens fisketur til Vosnæs Pynt har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage Salt 690-4

Hjul: Danielsson LW 4seven

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 01-02-2015
 Tidsrum: 11:15-15:00
 Sted: Vosnæs Pynt
 Vandstand: Faldende
Vejret
 Vejret generelt: Nogen sol
 Lufttemperatur: 1 °C
 Vindforhold: let vind fra SV
 Vandtemperatur: 3.5 °C