Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

5 timer ved Jernhatten

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Jernhatten den 17-04-2016 i tidsrummet 09:00-14:00.

Det er en temmelig kold og blæsende dag, så jeg skifter fluestangen ud med den nye 9 fods Fenwick Quadrant Ironfether. En lækker 4-delt pinnestang der lige nøjagtig kan proppes ned i den nyindkøbte stangkuffert, ved siden af de 4-delte fluestænger. Jeg binder en Djursland wobler på linen, og selfvølgelig en ophænger en halv meter over wobleren. Jeg er således godt udrustet til at klare nogle timers fiskeri i blæsevejr ved Jernhatten.

Jeg begynder fiskeriet ved trappen der fører direkte op til Jernhattens højeste punkt, og gennemfisker 3 kilometer kyststrækning mod nord i retning mod Ruggård. Jeg fisker næster uafbrudt i 5 timer uden at se eller mærke noget som helst.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

Tid og sted
 Dato: den 17-04-2016
 Tidsrum: 09:00-14:00
 Sted: Jernhatten
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 5 °C
 Vindforhold: Frisk vind fra V
 Vandstand: ?
 Vandtemperatur: 7.0 °C
Grejet
Stang: 
Fenwick Quadrant Ironfether 9´ 7-24 gr.
Hjul: 
Shimano Technium 2500FA
Fluer: 
Endegrej: 
Djurslands wobleren