Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

5 timer ved Jernhatten

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Jernhatten den 17-04-2016 i tidsrummet 09:00-14:00.

 Vejret: Skyet
 Lufttemp.: 5 °C
 Vind: Frisk vind fra V
 Vandtemp.: 7.0 °C
 Vandstand: ?

Det er en temmelig kold og blæsende dag, så jeg skifter fluestangen ud med den nye 9 fods Fenwick Quadrant Ironfether. En lækker 4-delt pinnestang der lige nøjagtig kan proppes ned i den nyindkøbte stangkuffert, ved siden af de 4-delte fluestænger. Jeg binder en Djursland wobler på linen, og selfvølgelig en ophænger en halv meter over wobleren. Jeg er således godt udrustet til at klare nogle timers fiskeri i blæsevejr ved Jernhatten.

Jeg begynder fiskeriet ved trappen der fører direkte op til Jernhattens højeste punkt, og gennemfisker 3 kilometer kyststrækning mod nord i retning mod Ruggård. Jeg fisker næster uafbrudt i 5 timer uden at se eller mærke noget som helst.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

På dagens fisketur til Jernhatten har jeg anvendt dette grej:

Stang: Fenwick Quadrant Ironfether 9´ 7-24 gr.

Hjul: Shimano Technium 2500FA

Endegrej: Djurslands wobleren

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 17-04-2016
 Tidsrum: 09:00-14:00
 Sted: Jernhatten
 Vandstand: ?
Vejret
 Vejret generelt: Skyet
 Lufttemperatur: 5 °C
 Vindforhold: Frisk vind fra V
 Vandtemperatur: 7.0 °C