Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Første tur i 2017

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 15-01-2017 i tidsrummet 10:00-13:00.

 Vejret: Solrigt
 Lufttemp.: -1 °C
 Vind: svag vind fra N
 Vandtemp.: 4.0 °C
 Vandstand: Stigende

Efter morgenkaffen tjekker jeg rutinemæssigt temperaturen uden for vinduet; minus 3 grader viser det gamle sprit termometer. Brrr… det er normalt for koldt til at jeg synes lystfiskeri er sjovt, men på den anden side, solen skinner fra en skyfri himmel, og det er alt for længe siden jeg har været ude med fiskestangen. I øvrigt trænger jeg til udluftning og et par timers naturoplevelser, så jeg pakker bilen og lister ud ad døren mens de andre stadig sover.

Det hænder at der kan fanges fisk på denne tid af året, men da jeg ser hen over den øde strand, er jeg klar over at det nok ikke er en af de dage. Men nu da jeg er krøbet i så mange lag fleece og uld at armene knap kan klemmes ind til kroppen, lader jeg mig ikke distrahere af den slags fornemmelser. I hvert fald ikke når man er opsat på af fange årets første havørred. Jeg fisker i 3 timer uden at se eller mærke noget som helst.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

På dagens fisketur til Kobberhage har jeg anvendt dette grej:

Stang: Fenwick Quadrant Ironfether 9´ 7-24 gr.

Hjul: Shimano Technium 2500FA

Endegrej: Hansen 80; Trustrup wobleren

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 15-01-2017
 Tidsrum: 10:00-13:00
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Stigende
Vejret
 Vejret generelt: Solrigt
 Lufttemperatur: -1 °C
 Vindforhold: svag vind fra N
 Vandtemperatur: 4.0 °C