Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

4 timer uden noget som helst

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 26-02-2017 i tidsrummet 09:00-13:15.

Vejret er egentlig gråt og kedeligt med regnbyger ind i mellem, men temperaturen er sneget sig op over 5 grader, hvilket er passende til en tur med fiskestangen. Og da jeg endnu har den første 2017 havørred til gode, pakker jeg grejet og sætter kursen mod Kobberhage. Jeg starter ud med en Polar Magnus på forfanget, og affisker flere hunderede meter kyst uden at se eller mærke noget som helst.

Efter et par timer skifter jeg til Pattegrisen, og fortsætter med at affiske yderligere 1 kilometer kyststrækning. Jeg fisker yderligere et par timer uden resultat. Jeg snakker med 3 andre lystfiskere som er ude med spinnestangen, men heller ikke de har fanget eller set noget.

Det var alt hvad jeg havde at berette fra en 0-tur til en af Djurslands mange gode fiskepladser. Jeg håber på mere held næste gang jeg skal på fisketur. Knæk og bræk.

Tid og sted
 Dato: den 26-02-2017
 Tidsrum: 09:00-13:15
 Sted: Kobberhage
Vejret
 Vejret generelt: Let regn
 Lufttemperatur: 7 °C
 Vindforhold: jævn vind fra SV
 Vandstand: Faldende
 Vandtemperatur: 4.0 °C
Grejet
Stang: 
Sage Salt 690-4
Hjul: 
Waterworks Lamson Force 2 SL
Fluer: 
Polar Magnus; Pattegrisen
Endegrej: 
-