Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Kold og blæsende fisketur

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 10-02-2018 i tidsrummet 11:00-14:30.

 Vejret: Overskyet
 Lufttemp.: 0 °C
 Vind: Frisk vind fra S
 Vandtemp.: 3.0 °C
 Vandstand: Faldende

Weekenden tilbringes i det gamle sommerhus ved havet, tæt på naturen og de gode oplevelser. Efter morgenkaffen tjekker jeg rutinemæssigt temperaturen uden for vinduet; 0 grader viser det gamle sprit termometer. Uff… det er normalt for koldt til at jeg synes lystfiskeri er sjovt, især når vinden samtidig er frisk fra syd. På den anden side, så er det temmelig længe siden jeg har været ude med fiskestangen. I øvrigt trænger jeg til udluftning og lidt adspredelse i form af et par timers naturoplevelser, så jeg pakker bilen og kører til Kobberhagen.

Der er fanget en del pæne overspringere ved Djursland den sidste måned, så der kan fanges fisk på denne tid af året. Men da jeg ser hen over den øde strand, er jeg klar over at det nok ikke er en af de dage. Men nu da jeg er krøbet i så mange lag fleece og uld at armene knap kan klemmes ind til kroppen, lader jeg mig ikke distrahere af den slags fornemmelser. I hvert fald ikke når man er opsat på af fange årets første havørred. Jeg fisker med spinnestang og kystwobler i lidt over 3 timer uden at se eller mærke noget som helst.

På dagens fisketur til Kobberhage har jeg anvendt dette grej:

Stang: Fenwick Quadrant Ironfether 9´ 7-24 gr.

Hjul: Shimano Vanquish 4000HG FA

Endegrej: Trustrup Wobleren 16 gram

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 10-02-2018
 Tidsrum: 11:00-14:30
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Faldende
Vejret
 Vejret generelt: Overskyet
 Lufttemperatur: 0 °C
 Vindforhold: Frisk vind fra S
 Vandtemperatur: 3.0 °C