Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Forår i luften

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Kobberhage den 26-02-2021 i tidsrummet 12:30-15:30.

 Vejret: Nogen sol
 Lufttemp.: 9 °C
 Vind: Frisk vind fra NV
 Vandtemp.: 4.0 °C
 Vandstand: Faldende

Den seneste uge har vejrmæssigt budt på en dejlig og lun forsmag på foråret, så nu må det være tid til den første tur med kystfluestangen i år. Godt nok er det lidt mere blæsende end jeg bryder mig om, men behagelige 9 graders varme skal udnyttes til nogle timers fiskeri ved Kobberhagen på Syddjurs.

Jeg starter ud med en Polar Magnus på forfanget, og affisker en pæn lang kyststrækning uden at se eller mærke noget som helst. Efter en times fiskeri, skifter jeg Polar Magnus ud med Brendas Mor, men uden held. Det ser ikke ud til at havørrederne er hjemme idag. Efter et par hundrede, efterhånden mindre præcise og resultatløse kast, beslutter jeg mig for at slutte for i dag. Jeg har fisket i 3 timer uden at se eller mærke noget som helst.

Jeg har købt et brugt Sony RX0 kamera. Et meget lille kamera som kan lidt af hvert. Det er ikke et decideret action cam, dertil er brændvidden på 24mm for stor. Kameraet er vandtæt, og så har det en 1" sensor. Det er 4 gange større end de gængse action cams, så billedkvaliteten burde være i top. Jeg vil på de kommende fisketure forsøge at lave små video clips med dette kamera.

På dagens fisketur til Kobberhage har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage Salt HD 690-4

Hjul: Waterworks Lamson Force 2 SL

Fluer: Brendas Mor, Polar Magnus

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 26-02-2021
 Tidsrum: 12:30-15:30
 Sted: Kobberhage
 Vandstand: Faldende
Vejret
 Vejret generelt: Nogen sol
 Lufttemperatur: 9 °C
 Vindforhold: Frisk vind fra NV
 Vandtemperatur: 4.0 °C

Video fra min YouTube kanal

-