Fangstrapport

Lystfiskere bliver ofte beskyldt for livlig fantasi. Lidt for livlig mener nogen. Læs med alligevel. Her er min fiskedagbog med sandfærdige fortællinger fra mine fisketure siden 1983.

Gensyn med Sangstrup

Her er en helt igennem sandfærdig beretning fra min fisketur til Sangstrup Klint den 28-10-2021 i tidsrummet 12:00-16:00.

 Vejret: Vekslende skydække
 Lufttemp.: 14 °C
 Vind: Jævn vind fra SV
 Vandtemp.: 10.0 °C
 Vandstand: Stigende

Det er flere år siden jeg har besøgt Sangstrup Klint. En helt unik fiskeplads, med den lodrette kalkholdige klint der visse steder står helt ude i havstokken. Her kan man nemt henfalde i dagdrømmeri, når man vader hen over de fantastiske kalkformationer og følger med i livet mellem den særlige bundvegetation der findes her. Et velbesøgt sted der fisker godt året rundt, og hvor der jævnligt fanges havørreder i god størrelse.

Jeg fisker i lidt mere end 4 timer uden at se eller mærke noget som helst. Lidt underligt, for vejret er ellers perfekt til fiskeri. Men havet ved Sangstrup Klint holder tilsyneladende godt på sine hemmeligheder i dag. Med dette som den tyndest tænkelige, men også den eneste mulige undskyldning for ikke at fange noget, så er det dejligt at komme herud igen efter flere års fravær.

Der er 6-7 andre lystfiskere i gang med spinnegrejet, som tilsyneladende heller ikke fanger noget.

På dagens fisketur til Sangstrup Klint har jeg anvendt dette grej:

Stang: Sage Salt HD 690-4

Hjul: Waterworks Lamson Force 2 SL

Fluer: Brenda, Kobberbassen, Perfect Leo Shrimp

Tid, sted og vejrforhold

Tid og sted
 Dato: den 28-10-2021
 Tidsrum: 12:00-16:00
 Sted: Sangstrup Klint
 Vandstand: Stigende
Vejret
 Vejret generelt: Vekslende skydække
 Lufttemperatur: 14 °C
 Vindforhold: Jævn vind fra SV
 Vandtemperatur: 10.0 °C